4t Mercat Solidari i Fira Gastròmica

Dins de les activitats extraescolars per al curs actual 2017/2018, la comunitat educativa de l’Escola de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira està preparant una nova edició del mercat solidari, amb la finalitat de recaptar aportacions econòmiques i poder col·laborar amb organitzacions solidàries. En concret, enguany es realitzarà el 4t Mercat Solidari i Fira Gastronòmica, i les recaptacions seran per a l’ONG AFARADEM de la Ribera Alta.
Al mateix temps que realitzem el mercat solidari i la fira gastronòmica hem reparat unes activitats juntament amb els responsables de l’associació AFARADEM. En concret es realitzaran tallers de sensibilització entre l’alumnat i les persones interessades.
Les dates previstes per a realitzar el 4t Mercat Solidari són del dimarts 8, dimecres 9 i dijous 10 de maig de 2018, pel matí de 10,30 a 13,30 hores i per la vesprada de 17,30 a 20 hores.
Totes les activitats es realitzaran a les instal·lacions de l’Escola de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira, al carrer Verge del Lluch, 2, i estaran obertes a tot el públic que vulga hi participar.
S’adjunta el cartell informatiu del 4t Mercat Solidari i Fira Gastronòmica de l’Escola de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Super User

Suspendisse at libero porttitor nisi aliquet vulputate vitae at velit. Aliquam eget arcu magna, vel congue dui. Nunc auctor mauris tempor leo aliquam vel porta ante sodales. Nulla facilisi. In accumsan mattis odio vel luctus.

Contacto

Para cualquier consulta puedes encontrarnos en:

  • Calle Verge del Lluch, 2 - 46600 Alzira
  • Tel: 96 2458035
  • Email: 46019179@gva.es

Alumnos que han estudiado con nosotros

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…